Descrierea Produsului:

534

Monștri sălbatici, de coșmar, colindă mlaștinile din Louisiana și faceți parte dintr-un grup de vânători de recompense robuste, care vor scăpa lumea de prezența lor cumplită. Alungă aceste creaturi din lumea noastră și vei fi plătit cu generozitate - și vei avea șansa să cumperi arme mai groaznice și mai puternice. Eșuează, iar moartea te va dezbrăca atât de caracter, cât și de echipament. Cu toate acestea, experiența dvs. rămâne întotdeauna în bazinul dvs. de vânători - numit descendența voastră.

534

RISC MARE, RECOMPENSIE MARE, TENSIUNE ÎNALTĂ

Jocul competitiv, bazat pe meci al lui Hunt, combină elemente PvP și PvE pentru a crea o experiență tensionată în care viața, personajul și echipamentul tău sunt mereu pe linie. La începutul fiecărui meci Bounty Hunt, până la 12 jucători și-au propus să-și urmărească țintele monstruoase. În funcție de modul și opțiunile de echipă pe care le-ați ales, acel 12 va include o combinație de jucători solo și echipe de doi sau trei. După ce au găsit și învins una dintre acestea, vor primi o recompensă - și vor deveni instantaneu o țintă pentru fiecare alt Vânător rămas pe hartă. Dacă nu te uiți la spate, vei găsi un cuțit în el, iar ultima ta amintire va fi a altcuiva care se îndepărtează cu premiul tău. Cu cât riscul este mai mare, cu atât este mai mare recompensa - dar o singură greșeală ar putea să te coste totul.

534

Modul de joc Quick Hunt al jocului oferă un meci mai scurt, în timpul căruia până la zece jucători individuali aleargă pentru a elimina echipamentele și pentru a găsi și închide patru rifturi în timp ce concurează pentru o cantitate de recompense în scădere. Primul Vânător până la ruptura finală îi absoarbe energia, dar trebuie să supraviețuiască numărătorului final pentru a finaliza misiunea - în timp ce ceilalți Vânători încearcă să-i scoată și să ia premiul pentru ei înșiși. Când cronometrul se termină, câștigătorul își păstrează Vânătorul, în timp ce restul pier.

534
PROGRESIE
Chiar și în moarte, vei putea progresa printre rândurile Vânătorilor prin linia ta de sânge. Deși un personaj poate muri, experiența lor va fi transferată la Bloodline, unde poate fi aplicată și celorlalți vânători. Dacă ieșiți din hartă în viață, veți putea folosi banii și experiența pe care o câștigați pentru a pregăti noi vânători și a vă pregăti pentru următorul meci. Dacă mori, pierzi totul în afară de experiența ta.
534
VEDERE INTUNECATA
Dark Sight permite Vânătorilor să vadă în vălul dintre lumi, făcând ceea ce nu poate fi văzut de ochii muritori vizibili pentru cei care au fost inițiați. Utilizați Dark Sight când urmăriți monștri, iar o lumină fantomatică vă va ghida către următoarea dvs. țintă. Dark Sight marchează, de asemenea, jucătorii care poartă o recompensă, făcându-i mai vulnerabili la ambuscadă în timp ce încearcă să scape.
534

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
87 97 RON
Adaugă in Wishlist
Facebook
Detalii
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 17+
  • Dezvoltator: CRYTEK
  • Editor: CRYTEK
  • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare:Feb 18 2020

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x