Descrierea Produsului:

168

Experimentează fantezia puterii supreme ca prădător de vârf al mărilor - un SHARK terifiant! Maneater este un singur RPG de acțiune mondială deschisă (ShaRkPG) unde TU ești rechinul.

168

Începând ca un mic cătun rechin, vi se face sarcina de a supraviețui lumii dure în timp ce vă mâncați drumul până în ecosistem.

Pentru a face acest lucru, veți explora o lume largă și variată, care va întâlni diferiți inamici - atât oameni, cât și animale sălbatice.

168

Găsiți resursele potrivite și puteți crește și evolua mult dincolo de ceea ce și-a propus natura, permițând jucătorului să adapteze rechinul la stilul lor de joc.

Acest lucru este norocos, pentru că pentru a vă răzbuna pe pescarul crud care a fost dezmembrat, veți evolua într-un rechin masiv, un vârf prădător al legendelor. Mânca. Explora. Evoluează.

168

Poveste unică - Joacă printr-o campanie completă, bazată pe povești, povestită de Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick și Morty) și pune-te pe fundalul unei emisiuni TV reality.

Combat divers, convingător - luptă cu animale sălbatice înverșunate, inclusiv alți prădători de vârfuri sau luptă împotriva diferitelor tipuri de vânători umani, începând de la beții din oraș până la Garda de Coastă

168

Evoluează într-o legendă - Hrănește-te cu oameni și animale sălbatice pentru a-ți crește rechinul și găsește un lot de rechini pentru a-ți evolua rechinul pe mai multe căi posibile.

Explorați Golful - 7 regiuni mari, inclusiv golfuri de pe coasta golfului, plaje din stațiuni, docuri industriale, oceanul deschis și multe altele.

Experimentează o lume vie cu un ciclu complet de zi / noapte.

168 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
149 45 RON
200,00Lei
Facebook
Detalii

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x