Descrierea Produsului:

Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.Regatul ciupercilor a fost sfâșiat de un vortex misterios, transportând iepurii haotici în acest pământ odinioară liniștit. Pentru a restabili ordinea, Mario, Luigi, Prințesa Peach și Yoshi trebuie să facă echipă cu un echipaj complet nou: patru eroi Rabbids!Împreună, vor lupta cu arme prin patru lumi pline de lupte, puzzle-uri și dușmani imprevizibili.

Mario + Rabbids Kingdom Battle este una dintre francizele Mario și Rabbids, care combină tot ceea ce îți place la universul iconic al lui Mario cu antichitățile laterale ale Rabbids.Universele Mario & Rabbids se ciocnesc în această nouă aventură care combină cele mai bune dintre aceste două lumi! Mario, Luigi, Princess Peach și Yoshi își unesc forțele cu patru eroi Rabbids cu propriile lor personalități unice.

Ușor de jucat, greu de stăpânit. Combaterea prin turnuri solo și cooperativă este o experiență de joc proaspătă. Luptă cu un arsenal de arme prin patru lumi pline de dușmani, puzzle-uri și distracție plină de umor!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
119 78 RON
234,00Lei
Se livreaza: Joi 22 Aprilie
Facebook
Detalii
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x