Descrierea Produsului:Inspirat de poveștile din zilele de pionierat ale bunicului tău, fă-ți bagajele și lasă agitația orașului și bucură-te de viața rurală din orașul Olive.

Veți avea treaba tăiată pentru dvs.: ferma bunicului dvs. a fost recuperată de natură de-a lungul anilor. Așadar, este timpul să vă răsuciți mânecile și să reconstruiți visul bunicului.Olive Town - la doar o aruncătură de băț de ferma dvs. - este un oraș portuar care se odihnește ușor pe coasta peninsulei. Ar putea fi un orășel liniștit, dar găzduiește o serie întreagă de personaje unice. Și, în timp ce locuitorii orașului se descurcă suficient de bine în această pitorească locație de pe litoral, un pic mai mult turism nu a rănit niciodată pe nimeni ...

Noua intrare în franciza STORY OF SEASONS pune rădăcini pe Nintendo Switch! Această intrare mult așteptată în simularea originală a fermei / vieții oferă jucătorilor mai multă libertate decât oricând! Îmbrățișați spiritul de pionier pentru a modela sălbăticia neîmblânzită, a descoperi noi animale și a produce și ajutați-i să înflorească în ferma dvs. Personalizați fiecare centimetru din noua dvs. gospodărie pentru a impresiona o nouă distribuție de candidați la căsătorie din orașul Olive, un hotspot turistic aspirant care crește și prosperă împreună cu ferma dvs.Caracteristici:

  • O lume sălbatică de descoperire

   Îmblânziți sălbăticia peninsulei, descoperiți floră și faună care o fac casa lor și dezgropă secretele lumii din jurul tău. Lucrați cu pământul pentru a construi ferma viselor voastre de la capăt. Construiți facilități oriunde doriți, ridicați-vă abilitățile agricole și creați totul, de la garduri până la aspersoare pentru culturi!
  • Cultivați-vă ferma, cultivați-vă orașul

   Adunați și procesați materiale pentru a îndeplini cererile și pentru a îmbunătăți infrastructura Olive Town, pentru a actualiza instrumentele, sau comisionați noi ținute și accesorii.
  • Mecanică simplă, joc profund

   Fermierii care se pot lăsa ușor pot reveni cu Modul Răsad și Modul Normal, cu un nou solicitați un sistem de evidențiere a caracteristicilor proaspete în timp ce dați o mână localnicilor! Jucătorii veterani gata să creeze o fermă plină de viață vor găsi toate elementele esențiale ale seriei STORY OF SEASONS, cu noi răsuciri în jocul clasic.
  • Întotdeauna se întâmplă ceva în orașul Olive!

   Participați la festivaluri locale pe măsură ce orașul prinde viață cu peste 200 de unici evenimente! Cunoașteți-vă mai bine vecinii și puteți găsi chiar și dragoste cu o persoană specială printre ei.
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
176 99 RON
250,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 19 Octombrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 19 Octombrie 16,90Lei
Detalii
 • Platforma:NSW
 • Limba joc:Engleza
 • Varsta recomandata: 3+
 • Dezvoltator: MARVELOUS INC.
 • Editor: XSEED GAMES
 • Jucatori:NO ONLINE MULTIPLAYER
 • Data lansare:Mar 26 2021
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x