LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:Sims 4 este jocul extrem de așteptat de simulare a vieții, care vă permite să vă jucați cu viața ca niciodată. Creați și controlați noi Sims cu minte, corp și inimă. Construiește-le casele unice. Direcționează și explorează poveștile Sims-urilor tale și experimentează rezultate încântătoare și incitante. Instrumentele creative noi și tactile din Create A Sim și un mod de construire bazat pe cameră vă oferă modalități intuitive și distractive de a crea conținut convingător. Arătați creațiile preferate cu toate modalitățile noi de a partaja și de a face cumpărături prin conținut comunitar pentru inspirație.CARACTERISTICI CHEIE

Sims noi - Creați și controlați toate Sims-urile noi cu minte, corp și inimă.

Inteligență - Simulii tăi se mișcă și acționează mai natural ca oricând, de la multitasking la exprimarea emoțiilor prin felul în care merg. Alegeți personalitățile Sims-urilor dvs., selectați-le aspirațiile și explorați profunzimea acestor obiective pe tot parcursul vieții prin gândurile, abilitățile sociale, carierele și amintirile Sims-ului dvs.Adâncimea emoțională - Pentru prima dată, Simii trăiesc cu profunzime emoțională. Sim-urile dvs. pot experimenta 15 stări emoționale diferite și sunt influențate prin alte Sims, acțiuni, evenimente, amintiri sau chiar din îmbrăcămintea și obiectele pe care le alegeți. Alegerile pe care le faceți contează influențându-vă jocul și poveștile Sims-urilor dvs., cu potențialul de a provoca reacții și mai intense.

Instrumente creative noi - Creați un Sim și creați sunt mai puternici, intuitivi și mai distractivi ca niciodată. Ai libertatea de a sculpta Sims cu precizie tactilă și de a construi fără efort casa viselor tale.Vecinătăți vibrante - Alegeți între medii strălucitoare și diverse pentru ca Sim-urile dvs. să trăiască. Imaginile vibrante dau viață locuinței Sim-ului.

Recompense bogate - Câștigă obiecte, ținute și trăsături noi prin finalizarea evenimentelor, descoperirea obiectelor de colecție și deblocarea realizărilor contului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
102 56 RON
189,00Lei
Se livreaza: Vineri 05 Martie
Detalii
  • Platforma: XBOX ONE
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: MAXIS
  • Editor: ELECTRONIC ARTS
  • Jucatori: NO ONLINE MULTIPLAYER
  • Data lansare: Nov 17 2017

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x