Descrierea Produsului:

364

Pro Skater 1 + 2 al lui Tony Hawk poate fi un remaster, dar este și ambițios. Viitoarea colecție de jocuri iconice din epoca PlayStation își propune să ia tot ce le-a plăcut jucătorilor despre titlurile originale - patinatori, cursuri, trucuri - și să le actualizeze pentru a se simți ca acasă în 2020. Nu este atât de simplu pe cât pare.

Jocul care a transformat lumea skateboardingului se întoarce! Tony Hawk și Vicarious Visions, studioul care a revigorat seria Crash, și-au unit forțele pentru a readuce fanilor versiuni remasterizate pentru primele două jocuri din seria Tony Hawk – Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. 
 

Jocurile, în special cele 3D timpurii, nu îmbătrânesc întotdeauna cu grație. Este un act de echilibrare dificil; se schimbă prea puțin, iar jocul se va simți datat, dar se schimbă prea mult și poate fi la fel de bine un joc diferit. Din fericire, din ceea ce am jucat, THPS1 + 2 a găsit locul dulce. Acesta este Tony Hawk așa cum îmi amintesc.


364


Pentru a oferi sesiuni de gameplay deosebite, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 va reuni toate nivelurile originale, skaterii profesioniști și schemele clasice pe care jucătorii și le reamintesc din anii ’90 și 2000 cu niveluri noi, recreate cu mare atenție, și cu o serie de melodii familiare precum Superman de la Goldfinger. 

364

Colectia include o serie de skateri profesionisti precum Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareen Campbell, Jamie Thomas si Bob Burnquist.

Scheme clasice si combo-uri pe melodiile generatiei care a pus skateboardingul pe scena mondiala.

Include moduri de joc din primele doua titluri plus co-op local pentru doi jucatori si multiplayer

364

Cea mai evidentă schimbare este modul în care arată jocul. 

Personajele și mediile blocate, noroioase au fost înlocuite de imagini mult mai realiste.

364

 Patinatorii își vor schimba corpul oarecum incomod atunci când aterizează un truc deosebit de dificil și există un efect rece atunci când ștergi, ca și cum cineva ar derula o bandă VHS.

Depozitul este așezat exact așa cum era acum 20 de ani.

Toate detaliile - peretele prin care treceți pentru a ajunge la nivelul solului, spațiul de birouri greu accesibil, cabina de taxi - sunt încă acolo. 

Chiar acum arată mult mai realist.

364
 

Se reintorc optiunile Create-A-Park si Create-A-Skater pentru a putea juca cu prietenii nivelurile tale personalizate sau pentru a te bucura de creatiile lor.
 

364

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
155 75 RON
210,00Lei
Adaugă in Wishlist
Facebook
Livrare easyBox Primesti coletul Marti 07 Decembrie 12,90Lei
Livrare la adresa Primesti coletul Marti 07 Decembrie 16,90Lei
  • Platforma:XBOX ONE
  • Limba joc:Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: VICARIOUS VISIONS
  • Editor: ACTIVISION
  • Jucatori:UP TO 8
  • Data lansare:Sep 04 2020
Curse , Diverse

Disponibil si pe alte platforme

Aboneaza-te sa fii la curent cu ultimele noastre noutati !
din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x