LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:

387

În Warriors Orochi 4 Ultimate, eroii din Dynasty Warriors și Samurai Warriors fac echipă cu zeii istoriei antice pentru a lupta cu puternicul Odin și cu armata sa malefică îndreptată spre distrugerea lumii. Prezentând peste 170 de personaje redate, seria prezintă cele mai redate personaje din orice joc video de tip hack-and-slash până în prezent, iar WO4 Ultimate ridică din nou ante-ul, adăugând niște luptători noi și slabi la aventură.

387

Primul personaj nou pe care l-am adăugat la gama nu ar trebui să fie străin pentru fanii Koei Tecmo: unul dintre cei mai iubiți ninja din toate jocurile, Ryu Hayabusa. Ryu a intrat pentru prima dată pe scena jocurilor în legendarul franciz Ninja Ninja, înainte de a-și lua loviturile fulgerătoare în arena Dead or Alive. În Warriors Orochi 4 Ultimate, tânărul membru al clanului Ninja Hayabusa și moștenitorul tronului descendenței Dragonului aduce legendarul său Sword Dragon pe câmpul de luptă, gata să taie și să taie pe oricine îi calcă în cale ... om sau zeu, dovedind în același timp încă o dată că nimic nu este mai puternic decât Ninjutsu în stil Hayabusa!

387

Alăturându-ne ninja preferată este misteriosul personaj nou, „Geniul taoist” Yang Jian. Jian luptă împotriva dușmanilor cu un triplu mortal, cu două tăișuri, dar, cel mai bine, are întotdeauna însoțitorul său canin ceresc, Xiaotian luptând alături. Când Yang Jian își dezlănțuie abilitatea specială de a se zeifica în luptă, își deschide ochiul pe frunte, își rotește arma și își învelește caninul divin în apă. Această abilitate magică îl determină pe Xiaotian să alerge în cercuri în jurul câmpului de luptă și generează un puternic atac de vârtej care șterge cam fiecare inamic aflat în fața eroilor

387

De asemenea, sări în luptă sunt legendarii Ahile, Gaia, Hades și chiar Ioana de Arc! Fiecare dintre aceste personaje își aduce propriile arme, magie și abilități unice în luptă, în timp ce jucătorii se duc în luptă pentru a afla adevărul din spatele sinistrului plan al lui Odin.

387

În plus față de noile personaje, WO4U adaugă, de asemenea, un nou mod Infinity distractiv pentru a ajuta jucătorii să ridice nivelul fiecărui luptător preferat. În Procesul lui Zeus, jucătorii vor participa la o petrecere de trei jucători într-o căutare mortală, în timp ce încearcă să elimine încercările celor 12 turnuri - fiecare temniță reprezentând un semn diferit al zodiacului. Pe măsură ce elimină fiecare proces, jucătorii vor câștiga puncte de experiență, vor debloca personaje și vor întări armele - luptând cu inamici din ce în ce mai duri cu fiecare avansare în turnul sfâșiat de luptă. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți perfecționa abilitățile în timp ce ridici nivelul de personaje înainte de a sări înapoi în povestea principală pentru a-l lua pe Odin și armata sa acerbă.

387

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc nu se afla in stoc
201 03 RON
296,00Lei
Facebook
Detalii
  • Platforma: NSW
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: OMEGA FORCE
  • Editor: KOEI TECMO GAMES
  • Jucatori: UP TO 6
  • Data lansare: Oct 16 2018

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x