LIVRARE GRATUITA peste 299 de lei*
30 DE ZILE RETUR GRATUIT
VERIFICARE COLET LA LIVRARE

Descrierea Produsului:Experiența cea mai realistă a jocului video de la WWE tocmai a devenit mai intensă, cu adăugarea a opt meciuri de om, un nou sistem de transport cu graifer, o nouă detecție a greutății, mii de animații noi și o zonă masivă în spatele scenei.

Un nou motor de randare, de asemenea, oferă WWE 2K18 o revizuire vizuală și va aduce drama vieții WWE ca niciodată! Cariera mea O nouă experiență MyCAREER vă pune pe calea către măreție pe măsură ce vă deplasați pe drumul spre WrestleMania.Explorați WWE ca niciodată înainte prin culise în fundal, conversând cu WWE Superstars, formând alianțe, făcând dușmani, căutând questuri și strategizând meciurile viitoare. Drumul spre glorie Poate MyPlayer-ul să se alăture echipei WWE Hall of Fame?

Introducerea drumului nou spre glorie! Concurează cu oponenții online pentru a-ți îmbunătăți MyPlayer-ul câștigând unlockables, amplifică și upgrades toate în timp ce vă asigurați intrarea în Evenimente speciale care se desfășoară alături de evenimente speciale WWE speciale, cum ar fi pay-per-view.Dinamic Creation Suite Personalizați WWE ca niciodată înainte, cu un set de instrumente de personalizare și cu noua opțiune Custom Match! Soluția robustă de creare oferă, de asemenea, funcții și mai detaliate pentru creați-un-Superstar,

Creați-un-Video și Creați-un-Arena. Serios, CEA MAI MARE CREȘTERE! Domina inelul cu tonurile preferate de WWE, NXT și legendarul Superstars! Nu glumim, WWE 2K18 oferă cea mai completă listă a celor mai mari și mai strălucite WWE și NXT Superstars și Legende pentru a vă bucura vreodată de un inel WWE!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Product cover image
Acest joc este disponibil in format fizic
36 79 RON
253,00Lei
Se livreaza: Joi 04 Februarie
Detalii
  • Platforma: XBOX ONE
  • Limba joc: Engleza
  • Varsta recomandata: 16+
  • Dezvoltator: YUKE'S
  • Editor: 2K GAMES
  • Jucatori: UP TO 6
  • Data lansare: Oct 13 2017

Disponibil si pe alte platforme

din a cumparat jocul la pretul de
Vezi Oferta
newsell-popup-image
x